Altijd al met je vrienden of teamgenoten willen trainen? Fit! Buiten kan deze les verzorgen. Uiteraard is het buiten, maar in overleg kunnen we afstemmen hoe jullie willen dat een training er ongeveer uit komt zien. Doelen afstemmen, trainingen plannen en doelen bereiken! Uiteraard worden dag en tijdstip nader bepaald. Het aantal x dat je wilt mag jezelf bepalen.

Voorbeeld:
Een hockey elftal heeft met de zomerstop behoefte aan het op peil houden van de conditie. Ze vragen aan Fit! Buiten om 9 lessen te verzorgen in 9 weken.

Personal training:
Wil je graag alleen alle aandacht of wil je eerst in conditie komen voordat je je aansluit bij een groep, of kun je niet op een van de tijdstippen waarop ik een les aanbied, maar wel op een ander tijdstip, moet je een verplichte stok achter de deur hebben, dan kun je mij inschakelen voor een personal training. Dit kan ook voor 1/2 uur. Samen gaan we jou doel bereiken!!

Tarief:
€ 22,50 voor 1/2 uur: trainingen vinden plaats op en nabij het Zwembad Zegenwerp
€ 45 per uur: trainingen vinden plaats op en nabij Zwembad Zegenwerp
€ 60 per uur: trainingen vinden plaats op andere locatie
Vast staand tarief exclusief BTW, ongeacht het aantal deelnemers.

Wil je ook een les laten verzorgen door Fit! Buiten neem dan contact met me op: 06-14655183 of mail naar info@fitbuiten.nl

IMG_1912

© 2015 Fit!Buiten Stuur me een email