reviews

Jouw tevredenheid is mijn passie !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fit! Buiten
Average rating:  
 8 reviews
 by Addy

Een tijdje terug wilde ik iets gaan doen aan mijn conditie, kracht en lenigheid. Na wat omzwervingen kwam ik via een supertip terecht bij Cécile. Bij Cécile is geen les hetzelfde en zodoende komen alle spieren aan bod, je werkt aan je conditie èn lenigheid. Daarnaast is het ook super gezellig. Het is dus een win-win-win situatie! Ik merk dat ik beter in mijn vel zit en meer conditie heb gekregen. Een betere investering in mezelf kan bijna niet. Ik ben blij dat ik bij Fit!Buiten sport!

Reactie:
Wat een super review is dit. Dank je wel voor deze mooie woorden.

 by Susanne

Het is heel fijn om bij Cecile te sporten! Ze geeft iedere week een andere les waardoor steeds andere spiergroepen aangesproken worden.

Cecile is enthousiast, vrolijk en maakt er met haar humor leuke lessen van. Het maakt niet uit op welk niveau je zit, ze zorgt er altijd voor dat je mee kan doen. Ik ben heel blij dat ik hier jaren geleden terecht ben gekomen!

 by Eef

Ik sport nu al een aantal jaar bij FIT buiten met veel plezier. Lekker buiten sporten, in een leuke groep met een fijne coach! Je kunt meedoen op je eigen tempo, maar ook meer uitdaging aangaan als je dat zoekt. Iedereen is welkom en je kan zelf kiezen hoe vaak je komt. Ik sport er graag!

 by Cilia

Heerlijk om wekelijks lekker te sporten bij Cecile. Lekker buiten sporten in een goede sfeer, met gezellige medesporters en onder leiding van een fijne, motiverende, professionele coach.

 by Martje

Lekker buiten sporten, lekker gevarieerd, conditie en kracht in een. Je kunt met alle niveaus meedoen, je doet wat je kunt. De voorste halen de achterste weer op, geen probleem. Dit kan omdat alle groepen gewoon heel sociaal zijn, iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Dit maakt het heel laag drempelig. Ook de kosten vallen heel erg mee, zeker als je onbeperkt hebt, er zijn best veel tijden, dus je kunt echt wel vaker gaan. Gezellig groepen en leuke manier om weer mensen te leren kennen.

 by Yvonne

Een paar jaar geleden begonnen om met Cecile 1:1 te trainen. De eerste training na 15 minuten huilend en buiten adem op een bankje. Samen een einddoel gesteld. Mee met de groep op vrijdagochtend. Nu inmiddels 2x in week met veel plezier met de groep mee. Zonder de motivatie en aanmoediging van Cecile was me dit nooit gelukt. Lekker buiten sporten op je eigen niveau, ik zou niet meer zonder kunnen.

 by Ingrid van Heertum

Een abonnement nemen bij fitbuiten is de beste investering die ik jaren geleden voor mezelf heb gedaan. Verder wordt iedereen in de groep gemakkelijk opgenomen ongeacht je leeftijd, conditie of whatever. Iedereen kan mee doen, iedere week weer andere spiergroepen trainen met gevarieerde lessen. Cécile creëert vooral het samen gevoel, haalt het beste in je naar boven en weet je steeds weer te motiveren en inspireren. Af en toe wat spierpijn nemen we graag voor lief, gezelligheid en haar big smile maken veel goed. Kortom Fitbuiten is een goede keuze.

 by Anneke

Met Cecile buiten sporten ervaar ik als fijn en gezellig. Haar lessen zijn heel afwisselend. Elke week geeft ze een andere serie oefeningen dan de week ervoor en daardoor blijven de oefeningen prima en leuk om te doen. Ik merk dat ik er qua conditie echt vooruit gegaan ben. Ik vind Cecile helemaal top.

Ach Anneke wat super lief. Dank je wel voor deze mooie woorden.